Det passer super godt i langt de fleste salater, det kan sætte lidt liv i ellers kedelige sandwiches, det kan holde sig en evighed og det er legende let at lave
Jeg har to lækre ‘Lav din egen krydderolie‘-opskrifter til dig og en konkurrence, hvor du kan vinde kvalitets olivenolier og oliven fra græske GAEA, der har sponsoreretdette blogindlæg
Og så er det både nemt at lave og kan kombineres helt efter dit eget hoved. Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt
Kom gelantinen i og rør det på en røremaskine i lang tid. skulle man få lyst til at kaste sig ud i at lave dem, vil jeg da lige bidrage med opskriften på fantastiske skufiduser
Vil du prøve noget sødt, salt, sjovt og lyserødt. Så lav dine egne kandiserede, lyserøde popcorn. Jeg er simpelthen fjollet med de kandiserede popcorn, som man kan købe sig aldeles fattig i, så jeg har længe villet prøve kræfter med det selv
* Jeg laver altid ingefærsaft til et stykke tid, fordi det er nemmere at dosere det på den måde. Det er blevet tid til at dele min opskrift på en super sund, grøn juice og ja – den smager faktisk rigtig godt, selvom den ser meget “sund” ud
Vi elsker en god smoothie bowl til morgenmad herhjemme (eller morgenmadsis, som vi også kalder det). Det kan gøres meget simpelt med lidt af hvert fra fryseren, se her…
10,5L hjemmelavet basisgin. 1Hovedet af en stor rose. 11 brev kamillete. 1Kom de knuste enebær op i glasset med Aalborg Basis. 1Lad glasset trække 8-24 timer alt efter temperament - jeg endte med 12 timer. 1Si din basisgin igennem et klæde eller kaffefilter 3 gange. 1Prop koriander, citronskal og rosenhovedet i glasset og ryst. 1Tilsæt brevet med kamillete. 1Fisk ingredienserne op af glasset. 1Sidst og aller vigtigst smager du til med agurksaften - har du en Hendricks, har du naturligvis noget at sammenligne med
Den har en let eftersmag af sødemiddel, så det er sikkert mere lækkert at lave den selv af frosne jodbær som koges op med vand og smages til med en smule sødemiddel og vanilje
Så fik jeg endelig prøvet kræfter med at lave mit eget mandelmel. Det var meget nemt, men konsistensen er ikke helt så fint som når man køber det - til gengæld får man en lidt mere aromatisk duft og smag
Her er en nem lille metode til, at lave sine egne sukkerknalder, der kan formes og farves som ønsket og bruges til pynt af kager, cupcakes og andet bagværk, eller som bordpynt, gaver, eller lignende
Dyrk selv det grønne drys i vindueskarmen. – det er slet ikke så svært. Hemmeligheden er at vide, hvad der er let at dyrke – så er detslet ikke svært at få grønne fingre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.