Borough Market er Londons mest kendte marked – og en sand skat for alle madaffectionados. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
I stedet for at bare bruge en almindelig gin, så har jeg brugt en earl grey infused gin, hvilket gøre at smagen leder en på tanker af ice tea, kombineret med en sjov prikkende på tungen
Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Tag en tur forbi hvis du skal til London. Blødt smør fordeles på den ene halvdel/side og drys med kanel og sukker, Jeg havde kanel-sukker blanding til overs fra julen, og hældte det bare på, og blandede smør og kanel imens det var på dejen
bought a bouquet of flowers, had a passion fruit smoothie, spotted a celebrity and stopped for a quick talk with a few neighbors I met at a sidewalk café
Der var dog nogen på matriklen som synes at der var lige en kende for meget hakket mørk chokolade i, hvilket jeg husker til næste gang jeg bruger hjemmelavet chokolade
The recipe is from my ice cream book ‘The icecreamist’ which I bought last summer in London. Pour back into the bowl and set aside for about 30 minutes, stirring occasionally, until cooled to room temperature. Once cooled, cover the mixture and refrigerate, ideally overnight, but at least for 6 hours, until thoroughly chilled (at least 4 degrees C). When the churning is complete, put the remaining peanut butter into a heatproof dish and microwave for 20 seconds until warm but not hot. Freeze for at least 2 hours
Den blå skål er en antik risskål, som jeg for mange år siden købte i Vietnam, og den gamle procelænsske med det smukke blå mønster fandt jeg engang i en antikvitetsbutik i London
Når flødedelen er stivnet kan frugtsaften forsigtigt hældes på. efter en tur på "Fifteen", Jamie Olivers italienske restaurant i London, blev vi inspirerede til at "lege" lidt med pannacotta-smagen
Petersham ligger i Richmond udenforLondon. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Mange har fået en dårlig oplevelse med ildelugtende kål, fordi det er blevet overbehandlet. Inspireret af et besøg på Ottolenghis resaturant i London gik jeg hjem og lavede den her skønne roesnkålssalat
Jeg har inviteret Anya fra The hygge Journal til at blogge for jer i dag, fordi jeg synes, det er sådan en fin blog med så meget danskhed og hygge, at man ikke kan blive andet end i godt humør af at læse med hos hende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.