Egentlig er jeg superglad for min lille provinsby omgivet af skov og vand, lige i hjertet af Danmark og kun en times kørsel til det nærmeste større tyske supermarked
Hørfrø er af flerumættet fedt, sombetyderde er megetfølsomme overfor ilt, lys og varme. Min lille kaffekværner står fremme på køkkenbordetog bruges dagligt
Men når vi får gæster, så smækker jeg altid lige lidtpomfritter i ovnen også. Mange forbinder pita med en omgangdåsetun, strimmel skinke og en omgang Thousand Island fra tube
En super god måde at få brugt resterne af et kålhoved (hvidkål kan ogsåbruges)Denne gang har jeg eksperimenteretlidt med tærtebundenog tilsat endnu flere gode fedtstoffer fra mandler og sesamfrø
Tages fra varmen, og afkøles lidt. Så hældesmelet i, lidt efter lidt. Gem lidt til senere æltning. Æggeblommer piskes i, ogderefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
været brugt i retten, kan man fryse resten ned, til næste gang man skal lave. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidtbløde – gør demlettere at blende. Jeg ELSKER jul og i år hvor jeg for alvor kan nyde familien, julen og alt hvad der hører til – hopper jeg glædeligt i køkkenetog tryller
Disse bliver tilpas sprødeog har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Det er jo en smagssag, men i min mund er disse absolut perfekte Opskriften er taget herfra, margarine er dogerstattet af det dyre smør
Vi andre må tage lidt alternative midler i brug, og jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet. Turen gik i biografen i går aftes, og for ikke at falde for fristelserne, besluttede jeg selv at tage lidt snacks med
Bland salt, hvedemelogølandshvede i en skål ogkomdet i røreskålen. Løft bollerne over på et stykke bagepapir, som er lagt på bagsiden af en kold bageplade
Lad kagen køle lidt i springformen på en bagerist og sæt den herefter over på et kagefad. Det fejres nok mest i Sverige, men ligesom sidste år vil jeg også være med
Jeg vil gerne delelidttipsomkring hvordan man laver "verdens bedste" pizza med jer. Derforanskaffede vi os lavastenen, som simpelthen bare er noget kram, ogsom i øvrigt også kan bruges til at bage brød på
Jeg har ogsålidt ekstra æblemos i, men ligesom originalen så har jeg Dumle karameller i. Sidste gang bagte jeg en halv kage og tilsatte lidt mere æblemos end Marina
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.