Det har været en skøn og givendesommerferie ♥. På tirsdag er det min “første” arbejdsdag hos Asta & Alfred og jeg tror faktiskikke jeg kan finde et mere passende job
Derfor får Ii dag månedsglimt fra både december og januar på én gang. I december har jeg holdt jul med mindejligefamilie og fejret nytår med de sødeste veninder, hvor menuen blandt andet stod på drinks, tapas buffet og den lækreste chokoladekage med lakridsis og hindbærkompot
hos MidtfynsHusflid. I aftes lærte vi at hækle vaffelhækling. Vaffelhækling var noget af det første jeg lærte at hækle af en af min farmors mange søstre
Borough Market er Londons mest kendte marked – og en sand skat for alle madaffectionados. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmelddigE-mail abonnementet, se nedenfor th
Og da jeg så, at der var en drink der hed London Mule, så skulle den da prøves. Irigtig lang tid var en Moscow mule minfavoritdrink, og den har jeg fået op til flere gange i løbet af det sidste år
Det smukke vejr indbyder de smukke omgivelser så hjerteligt velkomne. Det byder øjnene på fryd og lugtesansen på dufte, som jeg gennem vinteren har længtes så fordærdeligt efter - som når man efter mange dages sol, længes efter duften af nyfalden regn
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
I fredags fikminveninde den gode idé at vi skulle ud at spise brunch. Ulla Terkelsen London. Vores valg faldt på et sted ingen af os har været før, nemlig cafeen ude i Aalborgs Vestby
Jeg har for nylig været en tur iLondon med min mor og søster. Vi havde hjemmefra undersøgt og planlagt ikke bare hvilkeseværdigheder, vi skulle se, men også hvor vi skulle spise
Så kan jeg også få vist jer, på den anden side af skærmen, glimt fra alle de fantastiske steder og måske inspirere andre, der har planer om at tage samme steder hen
Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så ligeopfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread iLondon, hvor der lå massevis og råbte 'spismig', ligeinde på bordet i det lillebageri
Fra bogen “Opskrifter og små glimt af hverdagslykke”, som du kan læse en anmeldelse af her, har jeg som det første kastet mig over den helt klassiske øllebrød
På denne tid af måneden plejer jeg at lave et lilleindlæg med glimt fra måneden, der gik. Til at starte med vil jeg sige, at jeg håber, at I alle har haft en dejlig jul
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.