Hvis de skal holde deres energiniveau højt, og så samtidig deres forbrænding høj, så ender de faktisk med at spise kolossale mængder frugt og grønt på en dag
Hvis jeg spørger min søn om vi skal bage, så svarer han, 9 ud af 10 gange "Ja, pebernødder. ". Han eeeelsker pebernødder og hvis jeg skal være ærlig, så forstår jeg godt hvorfor
Bare rolig – jeg er bestemt ikke holdt op med at lave mad. Mad i juli. Med en let coleslaw af spidskål og gulerødder til – finsnittet spidskål, finthakket gulerod og en dressing af halvt cremefraiche og halvt Hellmanns mayo, smagt til med sennep, vineddike og sukker
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
Nougatcreme – per bund. Disse kager er super nemme at lave og så smager de virkelig skønt. Efter min egen mening en god kombination af sødt fra creme og bund samt syrligt fra bærrene
Dorte og Keld holdte deres bryllup hjemme i deres have. De 3 kager er med nøddebunde og lagkagebunde fyldet i alle 3 kager er lemoncurd mousse og hvid islandsk chokolade creme
Ingen opskrift, shop – og spis. De fleste af disse har jeg købt i Helsemin, men Naturpoteket har også en del af dem – og så er jeg sikker på du også kan finde dem på nettet et sted …
Så spis den når det er sæson for porrer – og det er det næsten hele året undtagen maj, juni og juli. Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød
Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Og den vil jeg da meget gerne dele, for har lavet kagen et par gange efterhånden og synes den er rigtig lækker
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Der skal ikke så meget til, at gøre madpakken mere spændende og sund på samme tid. Her er en nem og hurtig løsning, som kan gøre din madpakke glæde lidt større
Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næste tid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som også vil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.