J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder
Men er den til aftensmad, kan Salaten bruges som tilbehør til alt mad med lidt smag i. Denne couscoussalat har en masse smag, men en mild smag der kan spises af både børn og voksne … hvis man altså kan lide hvidløg
Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er medgrønkålog fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Herefter penslen med æg og lidt mælk blandet sammen. Tilsæt herefter det fint hakkede spint oggrønkål, samt solsikke kerner, hørfrø og sesam, og rør godt
Start først med at riste nødderne og kernerne, da de skal afkøle. Den består af semulje, den hårde del af hvedekernen, og er ofte brugt i nordafrikanske retter, som erstatning for ris
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.