Ogdet var altså min aftensmad – Hovsa. – Frk. Jeg foretrækker at pandekagerne ikke er kæmpe store men en lille smule tykke, ogdetpasser med at hver pandekage laves af ca
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Deter selvfølgelig ok at prøvesmage, om den er ved at være der – af og til. Den tager kun to dage at lave, men så skal den lige stå og modne en uges tid – mindst – en uge eller to mere gør den kun bedre
-) I år står den på en Baileys til kaffen nytårsaften ogdeter jo ikke det værste. Blend hele herligheden, køl den ned og ryst den lidt, inden du hælder op
Men de blev faktisk super gode og Milas nåede da at spise en hel del inden sengetid. Så er absolut ikke sidste gang jeg overvejerdette, hvis bananerneer lige modne nok
smør eller ghee, og bruge dette i stedet, eller en anden olie med neutral smag. så bare lige den ide, at det måske ikke behøvede at være så kompliceret
Denne portion skal bruges som en Værtindegave og resten skal min svigermor have, da hun er glad for disse, og hun kan om alle tåle, at få lidt ekstra på sidebenene
Krydderier (jeg brugte Urtekrams Thaikrydderi – men brug det, du har lyst til). Rodfrugteroggrøntsagerefter behag (ellerhvad du har på lager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakkerog løg er godt
Den kan selvfølgelig ogsåserveres som en del af et måltid. Bland det med rosinerneog lad dem trække. Deter den perfekte snack når du erlækker sulten, men ikke lige synes kage er svaret
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Dressingen kanvarieres – til noglegrøntsagererdet godt med lidt Dijon sennep i – men brug aldrig sennep sammen med babyblade – de klasker fuldstændigt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.