At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Psst… rodfrugterne er super gode som tilbehør til en sund aftensmad. I hvert fald, så er det blevet onsdag aften, og der skal en opskrift på på bloggen
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Steg klatkagerne på middelvarme (hvis man steger med for høj varme bliver klatkagerne brændt på skorpen og ikke gennemstegt i midten – og det er ikke ret lækkert)
Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
Spæd evt med lidt bouillon undervejs. Bland rodfrugterne i og tilsæt kokosmælk. Smag til med salt, peber og koriander og server evt med ris eller bulgur og chutney som grøn ret
Som jeg tidligere har fortalt, har jeg i flere år arbejdet med opskrifts- og ideudvikling, samt styling for Sæson, og senest har jeg haft fornøjelsen af at være en del af redaktionsgruppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.