Nu indehaver af 69 stk. lapper. Talte mig frem til at jeg skulle bruge 170 stk. i hvert fald hvis det skal være præcis samme størrelse som Milas', så der er faktisk ikke så lang vej igen
De hæver godt op inde i oven og vokser sammen så de skal ikke stå alt for tæt. En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Smør ikke kanterne på springformen, så vokser kagen bedre og man får en lige kage. Når jeg skal lave lagkage, har jeg det med at springe over, hvor gærdet er lavest og købe bundene
Som tidligere nævnt, har jeg en (kæmpemæssig) svaghed for vietnamesisk mad. Jeg har været så heldig at vokse op sammen med mange børn af vietnamesisk afstamning, og det har udvidet min "madhorisont" i en ret tidlig alder
Skoven gløder mere og mere. En ligeså smukt gylden og kraftig suppe, der varmer helt ind i sjælen, er lige, hvad man har brug for efter at have været ude i det evigt silende og dryppende efterårsvejr
Selvom du ikke har en markvej med et krat som mig, så har jeg set rigtigt mange steder, i skoven, på enge, ja sågar i villakvarter, at der vokser brombær vildt ved hegn og skel
Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
15 stykkers og sæt dem i individuelle forme eller tæt i et ildfastfad eller en springform (du skal nok bruge mere end en form, hvis du vælger denne fremgangsmåde), så de vokser sammen under hævning og bagning
Pebernødderne flyder ikke meget ud, de vokser mere op, så de kan placeres relativt tæt. . Pebernødder genopdagede jeg sidste år og måtte overgive mig til Lagkagehusets meget skønne opskrift – helt anderledes end de umådeligt kedelige udgaver der huserer i julen
Oprindeligt brugte man hyben som læhegn fordi den er så hårdfør og kan tåle salt i jorden og salt i luften - det er måske derfor hyben netop vokser langs de danske kyster
Der er altid noget, der skal fejres – hvis ikke en fødselsdag eller et jubilæum, så bare livet i sig selv – og der er dermed altid en god anledning til at lave lagkage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.