Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det med oksekød eller falafel
Sådan tilbereder du dejen. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – dendu ved nok kage (eller bare dendu ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Er ganske sikker på at I alle kender “Dendu ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri)
Den her kage, som I får opskriften på lige om lidt, har jeg ikke lavet i mange år. Jeg kunne ikke huske opskriften, men en dag hvor jeg gik alle mine opskrifter i gennem, fandt jeg den… Endelig
Fyr den af med krydderier hvis du er glad for det. I lang tid var mexi-mad den absolut foretrukne aftensmad når mine gamle gymnasieveninder og jeg mødtes
Sådan gør du. ‘Dendu ved nok’-chokoladekage – en lækker, snasket weekendkage. Mens kagen køler af, rører du glasuren sammen i en gryde ved svag varme (alt undtagen kokosflagerne)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.