H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
Tilsæt rosiner og smuldret feta. 150 g pinjekerner. 150 g feta, smuldret. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen medpinjekernerog hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli ogpinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Fordel broccoli ogpinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
Pynt medfetaostogpinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
Bland den afkølede perlespelt medfeta, syltede rødbeder, babyleaves, æbletern og mandler. Perfekt til sammenskudsgilde, buffet, tilbehør til aftensmaden eller som let frokostret med groft brød
Krydr salaten med lidt salt og peber og vend lidt god olivenolie i, ca. Skønne kyllingedeller med pin. Denne helt enkle salat, som udover asparges og pinjekerne består af agurk og forårsløg, er perfekt tilbehør til fx oksekød
Rødbeder, græskar, løg og pynt med salat, feta, pinjekernerog lidt god olivenolieVelbekomme. Skær græskar ogrødbeder i store tern - græskaret behøver ikke at have skræl
Vandet hældes fra tunen og den blandes med de øvrige ingredienser. Salt og peber. Server halvdelen af tunsalaten ovenpå den ene rugbrødshalvdel med avocadoen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.