Tænd ovnen på 200°. Skær lammekød i tern, hvis ikke kødet allerede er udskåret, og sæt dem til side. Skær aubergine og søde kartofler i grove tern. Snit hvidløg i tynde skiver. Vend dem med olie og salt på en bageplade med bagepapir, og bag i 20 minutter, imens du går videre med resten af retten. Svits hakkede løg og revet ingefær i olivenolie i en stor gryde. Lad karry, koriander og gurkemeje riste med i 1 minut, når løgene er blevet bløde. Læg kødet i gryden, og brun det. Skær abrikoserne i strimler, og vend dem i sammen med flåede tomater og kokosmælk. Bring saucen i kog, og lad den simre under låg i 10 minutter. Tilsæt ovnbagte grøntsager, når de er møre, og varm retten igennem. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Top retten med koriander og grofthakkede mandler. Servér med lune brød.
Jeg er fan af marokkansk mad. Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. Marokkansk kikærtesalat med aubergine, tahindressing og pekannødder / Marokkansk krydrede oksespyd /
E. n. h. e. l. t. a. m. i. d. g. v. r. s. f. k. u. ø. M. y. o. -. b. p. D. å. c. æ. j. G. ,. H. C. 2. I. 7. 5. 1. 3. ½. /. 4. z. 0. q. (. ). F. L. S. K. B. T. 6. x. '. 8. 9. R. J. V. A
Mmm jeg har for stykke tid siden lavet denne lækre marokkanske suppe med kikærter. Den blev virkelig lækker og en jeg heltsikkert vil lave igen, så derfor får i her opskriften
marokkansk hverdagsmad. marokkansk grøntsagsgryde m kikærter. Denne ret ville man i Marokko lade simre i timevis i den klassiske gryde med konisk låg, om hedder tagine
Å invitere seks venninner på middag etter jobb, stiller krav til effektivitet og optimisme. Spesielt når man elsker å ekperimentere, men hater å mislykkes
Jeg er vild med al marokkansk mad. Denne marokkanske gulerodssalat består udover strimler af sprøde gulerødder også af saftige appelsiner, syrligtsøde granatæblekerner, sprøde kikærter, frisk mynte og sesam vendt i en cremet tahindressing
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.