Marokkansk lammegryde
www.spisbedre.dk
www.spisbedre.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tænd ovnen på 200°. Skær lammekød i tern, hvis ikke kødet allerede er udskåret, og sæt dem til side. Skær aubergine og søde kartofler i grove tern. Snit hvidløg i tynde skiver. Vend dem med olie og salt på en bageplade med bagepapir, og bag i 20 minutter, imens du går videre med resten af retten. Svits hakkede løg og revet ingefær i olivenolie i en stor gryde. Lad karry, koriander og gurkemeje riste med i 1 minut, når løgene er blevet bløde. Læg kødet i gryden, og brun det. Skær abrikoserne i strimler, og vend dem i sammen med flåede tomater og kokosmælk. Bring saucen i kog, og lad den simre under låg i 10 minutter. Tilsæt ovnbagte grøntsager, når de er møre, og varm retten igennem. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Top retten med koriander og grofthakkede mandler. Servér med lune brød.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.