Smag til med salt og peber. Grønkål er smagfuldt, sundt og har den smukkeste grønne farve. Denne ret er ganske enkel og tager præcis så lang tid at lave, som det tager at koge pasta
Fedtfattig cremet stuvet grønkål. 23. February 2017. Tags. grøntsagerkåltilbehørvægttabvegetarisk. Hvis du synes, det er svært at få nok grøntsager, så kommer her et tip
For det er jo hele hovedet – udhulet godt nok – som er fyldt med eksempelvis fars, som skal koges. Lav imens en smørbolle ved at mose melet lidt efter lidt ind i smørret med en gaffel, til du har en fast masse – en smørbolle
Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Nogle mener den er for "bitter" i smagen, personligt synes jeg den er dejlig saftig i forhold til mange andre kåltyper - grønkål, savoykål og endda broccoli
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er medgrønkålog fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Herefter penslen med æg og lidt mælk blandet sammen. Tilsæt herefter det fint hakkede spint oggrønkål, samt solsikke kerner, hørfrø og sesam, og rør godt
a grønkålog elstar æbler med i vognen. Smages til med hvid balsamico, oliven olie salt og peber. Han har forbindelse til alle de lokale bønder og holder styr på at de dyrker og producere det som de skal, og som fastlandet har behov for
Krebinetter medstuvede grønærter En dejlig, dansk ret lavet fedtfattigt. Når vi skriver røget medisterpølser, så betyder det ikke, at du skal fare ned og hente en røget medister i Faktas køledisk
Du kan servere grønkålssalat til, eller du kan servere den med gule ærter. Medisterpølse – Det er ikke raketvidenskab at stege en medisterpølser – og så alligevel, for hvem har ikke prøvet at stå med en medisterpølse, der nærmest er eksploderet
Grønkål er sammen med rosenkål, en af de sundeste grøntsager. Det kræver blot at du skyller den, ribber den, tilsætter hakket løg, salt og peber og lidt olie samt citron eller din bedste dressing
Min medisterpølse scorede toppoint for smagen, den var stærk og kraftfuld. Børnene var meget opslugte af processen, og jeg tror, vi havde det, nogen vil kalder kvalitetstid, mens vi fumlede med fars og tarme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.