Proppfull av gode vitaminer og jern gir den et kickstart om morgenen. Smoothie er både sunt og godt. Denne varianten er ikke av de søteste, men gjør godt for kropp og sjel
Jalapeñoen var rigtig flot og busket da den blev sat ud og nu så har den desværre tabt alle bladene og ved ikke rigtig om den har lyst til at leve mere selv om den står varmt og har masser af frugter
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack. Kom den i en frysepose og læg den i fryseren et par timer
Jeg sørger dog for at tage en masse dejlige billeder, så når jeg (forhåbentligt snart) får lidt mere tid, har jeg masser af spændende og lækre ting, jeg glæder mig til at fortælle jer om
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager. Skær løg i tern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
Kom ægget i det kogende vand. Ryst panden så hviden samler sig omblommen. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
Prøv den sammen med stegte fileter af hornfisk, som det netop er sæson for. Fileterne kan også foldes sammen om persille og derefter vendes i rugmel, men så skal de stege et par min
De holder til næste sæson med grønnetomater. Jo større tomater jo mindre fylder de i et glas. Kom alle ingredienserne til lagen (undtaget atamonen) i en gryde og bring det langsomt i kog
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.