eller to mere. Dette er en ret, der kan laves ret hurtigt og den tager ikke mere end 30 min (ca. (vend først laksen når 60% af fisken har ændret farve, og lad den ikke få mere end 2 min på den anden side, men squashen må gerne vendes)
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Det smagte fantastisk og kagen strakte sig på den måde over mere end en uge. Det er faktisk fødselsdagskagen fra min mands fødselsdag for mere end 14 dage siden
Det betyder så meget mere, end I aner, så tusind tak. Det er en smagssag, hvor meget feta man ønsker i sin pastasalat, men jeg bruger ikke mere end en bøtte
De er lidt mere luftige i det. Jeg var dog lige kry nok denne gang og målte ikke ingredienserne af, hvilket resulterede i en noget mindre fast creme, der mere var dressingagtig
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Sundhedsmyndighederne prøver, ofte forgæves, at få os til at spise fisk to gange om ugen. Det gør de fordi fisk er sundt for vores krop og hjerne, og jeg tænker, at det er en rigtig god ide at følge den anbefaling
Vi forsøger at lave en lidt mere børnevenlig aftensmad herhjemme i disse dage, da vi forsøger at øge Oskars lyst til at spise og ikke mindst spise forskellige ting
Følg bloggen - og få inspiration til en sundere og mere indbydende hverdag. Denne kage på kun tre ingredienser, er faktisk så sund, at den burde spises hver dag, såfremt du er en aktiv person
Der er ikke meget, der er mere hyggeligt i det kolde, ruskende efterårsvejr end at gå en tur i køkkenet og bage noget lækkert, som kan nydes til en kop varm kakao, mens man sidder og hygger under et lunt tæppe i sofaen
Endnu en hverdagstraver er på menuen og det er for alvor en af ynglingene herhjemme. Vi elsker "Boller i karry" og så er det oven i købet en hurtig og nem aftensmad
Derfor gider vi ikke mere sygdom, vi må have taget vores tørn i denne omgang. Det er en nem lille resteret, men jeg fik simpelthen ikke smagt retten godt nok til, den manglede lidt mere spark
Det blev derfor til en dry-rub og den anden var med en mere klassisk type marinade. Jeg spiser gerne spareribs, hvis de er ligeså gode som dem jeg her fik produceret, så næste gang laver jeg vist mere end seks ribs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.