Men kvalmen har fortaget sig og jeg begynder at have overskud til at spise mere LCHF venligt igen og i skal naturligvis ikke snydes og denne lækre opskrift på græsk salat
lidt mere mel. Så jeg måtte over til naboen og tigge om at få lidt af deres rabarber. Men det vil jeg lave om på, da man faktisk kan bruge rabarber til mange forskellige retter
Grove pølsebrød fremstillettil at mætte alle munde. Desværre er der gået alt for lang tid. Lidt tillempet efter kokkenes smag og køkkenets formåen udi krydderier
Jeg har fået fat på en meget stor lammekølle, så der er mad til mange dage i den. Og jeg skal nok komme med forslag til, hvordan du skal bruge resterne
Til nytår havde vi besluttet os for at vi ville have maden udefra. Efter influenza i hele familien, var overskuddet minimalt til at tilbringe en hel dag i køkkenet
Så hvis man nyder at drikke god smagefuld kaffe, kan jeg kun anbefale at man kigger fordi Davids Coffee - og så vil jeg ikke sige mere om det, for nu vil jeg tage mig en kop dejlig kaffe
Tænk at man kan komme til at savne den travle hverdag med taxakørsel for drengene i tide og utide. På turene frem og tilbage fra Kolding, og på hotelværelset om aftenen har jeg hæklet karklude
F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
REKLAME – for Dittes smukke bog “Tidtil kage”. Ellers så ville jeg i hvert fald aldrig have ingået samarbejde med hende i sin tid, da vi lavede Kagemagi-konceptet, som vi i øvrigt stadig udvikler på
Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja eller engelsk sovs 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
tilføjet et æg, gulerødder, abrikoser og skyr – OG det smager rigtig lækkert. Jeg havde egentlig indstillet mig selv på, at det blev en fiasko, men da brødet fik lov til at blive helt kold (opbevares gerne på køl
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.