Mine tomatplanter har haft en fantastisk sommer, og har kviterer med en flot tomathøst. Skyl alle grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker, før du blender dem sammen med det udblødte brød til en suppe
Himmelfartsferien hos mine forældre i Sønderjylland, og fik fingre i de lækreste, nye kartofler. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
Knus digestive fint i en minihakker eller ved at komme kiksene i en frysepose og banke på dem. Tryk/pres kiksemassen godt sammen i bunden af springformen og 0,5 cm op af siden, og bag bunden i 12-15 minutter, indtil overfladen er let gylden. Læg husblassen i blød i koldt vand i mindst 10 min. Kog rabarberne møre og bløde med vand og sukker, det tager ca 15 min
Førstnævnte fordi jeg har et familiemedlem der ikke spiser noget der bare minder om hvidløg i en hvilken som helst form og sidstnævnte fordi koriander altså er en parfumeret fætter som de fleste i familien stort set i enhver henseende ikke bryder sig om
Men tager man nogle få forholdsregler, eliminerer man den risiko. Men fortvivl nu ikke, for selvom man sagtens kan lave en varm spinatsalat, så tager vi den kold, og selvom spinat indeholder oxalsyre, så tager du ikke skade af det, med mindre du spiser rå spinat i store mængder dagligt
Min veninde sendte mig dette billede i dag. Min kiste har fået en ansigtsløftning. I får lige endnu et indlæg fra min nedlagte blog, da heldbreddet ikke er
25min ved 200grader. FORORD. Den klassiske busk nede i hjørnet af køkkenhaven. Rabarber. Hvis store blade gemmer de flotte røde stilker, som har den friske syrlige smag
Tril bollerne runde og fold forsigtigt dejen ind i sig selv, så du skaber en “stram” overfladeLad bollerne efterhæve i 20 minBag bollerne i 25 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader
Grønkål var basismad her nordpå – og grønkål er da også fyldt med vitaminer og mineraler. Det gør ikke noget, for de smager godt, de der vitaminer og mineraler
Hestebønner – dampede i et par minutter, dryppet med olivenolie og drysset med parmesanflager. Min yndlingsmarinade til lammekød laver man af 1/2 dl olivenolie, masser af finthakket rosmarin og timian, et skvæt æbleeddike og 3 fed knust hvidløg. 50 minutter pr
Mine favoritter er pikant og køkkenhavens løg. Det er super nemt at peppe en sandwich lidt op med friskost og man kan vælge den smag man bedst kan lide
Det blev til en Blomkålsrisotto (og almindelig risotto til mine drenge), der er ret inspireret af en pastaret jeg plejede at lave Hvidvinen der er i er alkoholfri
10 min. Rabarbergrød som mormors. Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
Jeg har jordbær i min køkkenhave, men dog ikke nok til at lave marmelade. Da denne opskrift er sukkerfri er holdbarheden også mindre – citronsyre kan også hjælpe lidt på holdbarheden
Lige nu er der sæson for rabarber og jeg har været på rov i min mormors køkkenhave. Smag kompotten til undervejs, måske synes du, at den kan klare lidt mere eller måske mindre sukker
Efter en tur i min fars køkkenhave fik jeg høstet en masse frisk spinat. 5 from 1 reviews Linsesalat og tahindressing med soltørrede tomater Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 20 Minutter Tid i alt 30 Minutter En simpel og velsmagende linsesalat med frisk spinat, gulerødder og oliven. 20 minutter til linserne er kogte, men stadig har bid
30 minutter ved 180 grader (varmluft). For tiden er der squash i køkkenhaven og da jeg fik squash med hjem fra svigermekanikken, skulle jeg jo bruge det i noget mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.