Porchetta møder saltimbocca – eller noget …. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
Alle har nok prøvet at tage en pakke hakke op fra fryseren om morgenen og gå hele dagen igennem med den der gode følelse af at have sørget for aftensmaden på forhånd
Det var i gamle dager det, da pappas bestemor stadig var i live, og styrte hønsegården med jernhånd. Som har deilige minner fra mammas hønsesuppe og fryktinngytende fortellinger om oldemors hønseslakt
Også kendt som French toast. Da jeg gik i folkeskolen (og ja, det er ved at være mange år siden), lavede min veninder og jeg tit arme ridder hjemme hos hende om eftermiddagen
Nu siger jeg klassisk, men det er fordi, det er noget jeg har læst. I mit barndomshjem erindrer jeg ikke at have spist denne ret og som voksen har den heller ikke fundet vej til middagsbordet ret mange gange…
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws ogretroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppet med på bølgen, og efter at have prøvet det – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
I min tur rundt på de sociale medier og i blogland, faldt jeg over en rigtig retro klassiker. Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten
Vaffeldogs – klassisk hot dog møder løgvaffel. Jeg laver gerne en kæmp portion, og smider en stak i fryseren, så det er nemt lige at hive en enkelt eller to frem, når trangen melder sig
I bogenModerne Mamma, som er fyldt med italienske klassikere med smag, karakter og kærlighed, kan man se forskellige italienske mamma’er vise sine bedste opskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.