For tiden er jeg rigtig glad for skyr, da man virkelig kan sætte farver og smag sammen så det bliver som man lige har lyst til den dag, ingen dag er ens
Helt uden fortykningsmidler, sukker eller andet gøgl. Jeg forsøger i øjeblikket, at omvende mig selv, selvom det strider lidt mod normerne og den indre stemme
friske jordbær (eller andre bær)2 passionsfrugter (saften)1 mango, skrællet, skåret i tern1 1/2 dl youghurt med vaniljesmag med en fedtprocent under 2Mynteblade til pynt2 ægSådan gør du. 2) Saften fra appelsinerne kan du også presse aftenen før, og komme dem i et andet glas3) Dagen efter fordeles frugten i to skåle, og appelsinsaften hældes over4) Top med hver portion med vaniljeyoughurten og pynt med mynteblade5) Kog 2 æg i 6-7 minutter (alt efter størrelse), og servèr de blødkogte æg sammen med frugten 2 personer
Beggedele er set i Go' Morgen Danmark for nogle år siden. 2 morgenmadsmuffins2 skiver toastbrød uden skorpe2 skiver skinke2 ægSmør to store muffinsforme eller ramekiner
Hæld nu massen ud på et bord, og ælt melet i, der skal æltes godt til – det føles måske som en underlig dej (jeg havde mine tvivl), men den er god nok…
1. Steg 2 skiver bacon på en varm pande. 2. Pisk æg og mælk sammen, og tilsæt foråsløgene. 3. Hæld æggeblandingen på en varm pande og scramble dem i få minutter
Spar gas eller el ved at koge æg med få spiseskefulde vand sådan. Bland grønsagerne i dressingen og smag til med salt, citronsaft og måske lidt mere sukker
kokosolie eller en smule vegetabilskolie. Put det hele i en juicemaskine, jeg puttede lidt is i da den ellers var lidt lunken og værsgo’ så der MEGA lækker morgenmad
H. v. i. s. d. u. k. e. r. g. t. a. n. o. l. h. S. /. p. m. ,. æ. b. å. f. j. M. L. (. P. c. ). y. ø. D. I. B. E. R. J. ". T. A. 1. -. N. ½. U. w. 5. 3. O. 0. 7. x. 4. K
H. v. i. s. d. u. h. a. r. l. æ. t. m. e. p. å. b. o. g. n. y. k. ,. j. f. ø. J. 2. N. S. D. 5. (. ). R. M. L. c. P. I. 3. 1. 4. 0. /. U. K. *. ½. -. B. 6. °. C. T. V. +. E. A. G. w. ". 7. i l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.