i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venligog af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg migtil at lave maden
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkageog fastfood dukker ogsåforårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicydressing, og derfor blev de fyldet i vores friskeforårsrulleri aften
Disseforårsruller er simple at lave, kan laves i store mængder og fryses ned. Lav fyldet først på følgende måde (metoden er fedtbesparende og jeg anvender den til alle mine retter, hvor der indgår oksesmåkød)
Forårsruller med hvidkål, porrer eller forårsløg (afhængig af sæson) og sojagranulat. Svitsforårsrullernekortvarigt på begge sider, på en pande i en smule olivenolie
I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. T. Æ. R. E. M. D. B. L. Ø. G. ,. S. C. H. A. P. N. O. V. K. F. Å. J. Y. U. /. 1. 7. ½. 2
Det her er et af verdens letteste og bedste mellemmåltider. Se en guide her. Med rispapirog sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød ogfrisk hapser, der sammen med den fantastiskepeanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Det er vietnamesiskeforårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg tiltider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
I går, fredag, havde jeg tidog overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav migi kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - finddit grønne punkt"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.