Nakkekammed appelsin og julekrydderier. Nakkekam er nogen tid om at blive mør og lækker. At man kan få lys ved at trykke på en knap på væggen eller snakke med nogen langt væk gennem en flad plastickasse
Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det. Drys godt med salt på hele stegen (her skal der ikke spares), og masser det ind i sværen og på kødsiden
Nakkefilet er et stykke kød – eller en steg – der skæres af nakkekammen på en gris. Bagefter står den jo bare og hygger sig selv og forkæler dig med den skønneste velduft, som får mundvandet til at løbe vildere og vildere
1 nakkesteg/nakkekam/nakkefillet af gris. 1 portion saltlage (du kan nok nøjes med en halv. 1 nakkesteg/nakkekam/nakkefillet af gris. 1 portion saltlage (du kan nok nøjes med en halv
nakkekam uden svær. Når kødet er færdig “rives” kødet fra hinanden med to gafler. lidt af væden bagefter, men sørg for, at der ikke er hvidløg, peberkorn eller andet med
Nakkekammen kommes i en plastikpose med al marinaden, som marinere natten over i køleskabet. Men altså pulled pork er meget at sammenligne med vores swinsky, så det bragte stor lykke i det lille hjem, da det gik op for dem, at vi næsten var i Kroatien
Inden jeg gik i seng, lagde jeg kødet - en nakkekam - i lagen, dækkede til og satte tilbage på køl. ) Og manden kom med en masse lyde, hvorefter han konkluderede, at jeg burde åbne en restaurant og så ville folk fra nær og fjern strømme til
Man kan bruge flere udskæringer til flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikke bliver tør
Men jeg vil nu gerne give det lidt omtale med på vejen, for jeg elsker den slags madmarkeder. Og når du så er der, så besøg El Jefe-vognen med arepas, madbananer og hele baduljen
I går – Helligtrekongersaften – stegte vi et stykke nakkekam fra den gode gris. Den første blev til pulled pork, den næste blev til helstegt steg med koriander- og fennikelfrø
-kyllingesuppe med variation. Det giver en frisk kyllingesuppe med dybte, en absolut skøn suppe. Denne her kylling blev kogt med en økologisk citron og 5 fed hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.