Form til 12 - 15 bollermed fugtede hænder og læg på bageplade beklædt med bagepapir. Opskrift. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
Server den gerne med lidt cremefraiche der er rørt op med lidt vaniljesukker. En lækker smagfuld kage der er laktosefri og glutenfri, hvis du køber det havregryn som er helt fri for gluten og det har de hos Urtekram
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Nu kan jeg bage glutenfrit brød og boller rimelig hurtigt og med et super resultat hver gang. Med en travl hverdag, er det ikke altid at der er tid til at eksperimentere, og det endte oftest med at der manglede glutenfrit brød
Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere. evt lidt hørfrø til dejen og hørfrø eller andet til at drysse bollernemed
Bland derefter æg og kokosmælk godt sammen, inden du hælder det sammen med de tørrer ingredienser. Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost
The post Glutenfribollermed müsli eller chokolade appeared first on sunderehverdag blog. Selvom der er kommet mange glutenfrie alternativer til brød og kager, og selvom jeg har hørt godt om dem, så var jeg virkelig skeptisk da jeg skulle prøve Urtekrams fiberbagemix til glutenfrieboller
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.