can be stored for a few days. I decided to look trough others people recipes and try to make my own, i have always been a good cook and i somehow just know what goes hand in hand and I could quickly see what ingredients to removed and what ingredients to add and voila Ive made a pretty good tuna mouse and it was approved not only by me very skeptic mother but also a long term vegan who wanted the recipe ASAP, so here I gave you a quite amazing tuna mousse you probably can fool people with
Jeg plejer at gå all in med chili, sidste gang brugte jeg tørret bhut jolokia, det var lige så håret rejste sig når man spiste den, men smag jer frem og hellere for lidt til at starte med end at overdrive
Coulisen lader man bare koge ind ved svag varme indtil vandet fra bærene er fordampet. Synes nemlig at den almindelige digistive-bund var blevet lidt for kedelig
Rul butterdejen lidt ud og form dine butterdejspakker som du vil - her lavede jeg trekantede og aflange pakker, men det er kun fantasien, der sætter grænser
Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Nu er jeg foruden almindelige søde smoothies også ret glad for de lidt sundere af slagsen, så hvis det samme gælder dig (eller du har mod på noget nyt), så skulle du virkelig kaste dig ud i den her, mmm
Først blev karamelmassenfor blød, (så tilsatte jeg nogetmere sukker) og så blev den for hård. kaste mig ud i at lave 'russian caramels' med et twist af lakrids (inspiration fra The Food Club), samtidig med at jeg forberedte mig til mundtlig eksamen
Jeg har aldrig været på nogenformerfor slankekur for jeg har altid været normalvægtig. Hele konceptet går ud på at man skal få sin krop i balance, og på den måde få en sundere og slankere krop, fordi den fører os "tilbage til naturen"
Der er ikke rigtig nogen opskrift, for det kommer jo an på hvor meget laks man har tilbage. Jeg synes normalt ikke at en laks fra dagen før er særlig spændende, derfor plejer jeg altid at lave noget andet ud af den
NoComments. For det første havde jeg ingen af ingredienserne hjemme, så jeg byttede stort set alt ud – pånær broccolien – for det andet kunne jeg ikke få de små grønne banditter til at hænge sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.