Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Jeg har fået flere kilo lækre grønne (og lilla) bønner kastet i nakken af dem, og det er skønt med gratis grøntsager
Da jeg forklarede ham, at det egentlig er det samme som vi her i huset kalder Forloren Hare, kunne jeg godt se på ham, at jeg lige havde punkteret hans ide, omat det var noget virkelig spændende og mandeagtigt
Så er det meningen at det skal begynde at skille, for at tjekke om det er ved at være kan man lige køre en kniv igennem massen, hvis den skiller og klar valle kommer op er den ved at være der
Man skal bare pille den hårdkogteblomme ud, ogfyldenoget guf i hviden. Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af atkoge et æg
Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vil sige, halvdelen af dem
Fold baconen op omkring mørbraden hele vejen rundt, og sørg for, at hullet til fyldet vender opad. Skær en lomme i mørbraden hele vejen ned langs siden, men pas på ikke at skære igennem kødet
Jeg valgte at de skulle fyldes så man kunne bruge dem som tapas. I det tidlige forår var jeg i IKEA og der faldt jeg over en peberfrugt busk med en del små peberfrugter på
Heidi´s kolleger kom forbi til en sen julefrokost og jeg fik lov til at stå for menuen. Jeg har længe haft lyst til at lave en forret med laks, og nu fik jeg endelig chancen for at give den gas
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Server med en lækker tzatzikiognoget lækkert brød. Snit løg og hvidløg fint kom i en stor skål sammen med oksekød, tomatpuré, paprika, oregano, mel, æg og en god portion salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.