Nej det er altså ikke fordi jeg pludselig har fået gode ben - i hvert fald ikke de to, jeg går på. Så igår tænkte jeg, at istedet for at de skulle ende på bunden af fryseren, kunne vi lige så godt lave dem til aftens idag
Hækl nu en stgm i den næste lm og undlad igen at trække garnet gennem de to sidste løkker. De to kropsdele hækles sammen - samtidig med at benene sættes på
Vend koteletterne i mel og brun dem et minutpå hver side – i smør. Det gør der nu. En opskrift på store, saftige koteletter med æbler, nødder og ahornsirup
Enten giver man den nu fuld skrue med grill og varmluft, til skindet bliver sprødt. Her kommer opskriften på, hvordan man laver en andebryststeg påbenpå klassisk og traditionel vis
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld påmenuen – både med at tilberede og med at spise
Kog pastaen nogle minutter mindre, end angivet på pakken, og lad den dryppe af i et dørslag. I aften blev menuen fastlagt med udgangspunkt i min lyst til hamburgerryg, og det passede perfekt, da jeg spottede en opskrift i den nyeste "Spis bedre" magasin
Har jeg endnu ikke bestemt) og en lille pandekage, da pandekager er højt elsket i familien. En lækker dessert hører sig også til nytårsaften, så det får I opskrifter på i dag
) Jeg havde gemt chokoladeæg (lagt i en frysepose for hygiejnens skyld - det viste sig at være en ret god ide, for dagen for vores påskefrokost var lidt våd), og i nogle af poserne lå et lille nummer
Du tænker på, om det nu også er så vigtigt for dig at kunne passe de der bukser fra sidste sommer, den der kjole, der fremhæver dine ben, men samtidig kræver, at din mave ikke bliver større
Kom løg og lage i skoldede glas med tætsiddende låg, og sæt dem i køleskabet hvor de kan holde sig meget længe – jeg har ikke oplevet endnu at mine er blevet for gamle, men vi spiser dem altså også til rigtig mange ting, så de får hurtigt ben at gå på
Lav rigeligt af den, for den får hurtigt ben at gå på, fordi den simpelthen smager så godt. Dette er en topscorer blandt pastasalater - ikke bare smager den fantastisk, men den er også så flot at se på med alle dens friske farver
Opskriften her er kun på én svineskank, men lav da endelig to, nu du er i gang …. Kødet smutter nu ganske nemt fra benet, og kan serveres med grøntsagerne og lidt friskkogte ris
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.