(4 personer)Marinade1 spsk olie1 spsk revet friskingefær2 fed presset hvidløg1 spsk sojasauce1 tsk honning450 g kalkunstrimler2 forårsløg1 gulerod1 rød peberfrugt1 grøn peberfrugt1 gul peberfrugt2 spsk olie1 æg 1 spsk mælk1 tsk oliesalt og peberTilbehør. 250 g kinesiskenudlermedspinat og sojasauceMarinadenpiskes sammen og kalkunstrimlerne blandes iBlandingen lægges i en plastikpose der stillesi køleskab ca 1 timeForårsløg,gulerod og peberfrugter skæres istrimlerHalvdelen af olien varmes på en pandekalkunkøddet brunes af to portioner og fjernes fra varmenLidt af olien kommes på panden og en tredjedel af grøntsagerne svitseshurtigtResten af grøntsagerne svitses af to gange i resten af olien. Æg,mælk salt og peber piskessammenOlien varme på en pande og æggeblandingen hældes påÆggepandekagen fjernes fra varmen,når den er stivnetPandekagen rulles sammen til en pølse, som skæres i 1/2 cm tykke strimler. Kalkun og grøntsager varmes på panden og høldes over de kogte kinesiskenudlerÆggestrimlerne drysses på retten tilsidst 4 personer. 1 spsk olie. 1 spsk revet friskingefær. 2 fed presset hvidløg. 1 tsk honning. 2 spsk olie. 1 tsk olie
i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. t. e. g. n. u. d. l. r. m. k. y. o. a. D. s. p. b. å. v. h. f. O. 3. -. 4. 0. ø. ,. 1. æ. 2. B. F. K. T. H. c
Så er denne opskrift på nudlermedhalloumi, grøntsager og peanutbuttersauce helt perfekt tildig. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og snit derefter spidskålfint
Nudlermedhønsebouillon. Kog nudler som pakken anviser. Smag tilmed salt peber evt. Det her vejr giver en lyst til nogle ekstra vitaminerspecielt når man ikke er helt på toppen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. r. h. a. k. v. æ. t. d. l. s. å. m. n. g. y. o. p
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. m. n. o. p. f. a. l. s. g. d. k. -. v. j. æ. u. ,. y. h. b. å. T. H. ø. J. N. S. 2. 1. 6. 0. 3. c. (. )
forårsløg, spidskålityndeskiver, baby majs, tynde gulerods stænger, og det er lækkert at toppe medfrisk hakket persille, mynte, eller masser af hakket peanuts
i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. u. d. l. e. r. n. a. f. m. v. o. t. ,. s. æ. å. g. k. j. p. ø. c. h. w. G. S. L. 2. 5. 0. b. 1. /. 4. F. R. -. 3. K. y. H. 6. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.