Og har du måske ladet dem ligge så længe, at de er knap så nye og sprøde længere. Prøv selv – for det kan da vel ikke være rigtigt, at jeg er den eneste, der ikke altid får spist gulerødderne i køleskabet, før de er blevet lidt halvkedelige, kan det
Tag så meget blandet salat, som du mener, I kan spise, skyl det godt, og bland det først med en sjat dressing bestående af olivenolie, lidt æblecidereddike, salt og peber
Ny bolle opskrift – Den bedste indtil nu. Posted By Tanja Nielsen on Oct 22, 2016 | 0 comments. Der har været stille på bloggen noget tid og det beklager jeg
Dem hvor jeg kan få lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. "JO" siger jeg. - efter at ha' hæklet 16 par bryster på knap 14 dage
Skal du lave en større portion kan jeg anbefale dig at bruge en håndmixer til at røre grøden sammen, da kokosmælk af god kvalitet kan finde på at skille sig i to lag (et flydende og et fast) som kan være ret svært at røre ud med en ske eller ved håndkræft, ved store portioner
Nu er der nye danske gulerødder og det er for mig ligesom slik. Gulerødder med parmesan, oliven, koriander og honning vinaigrette500 gr gulerødder50 gr høvlet parmesan1 bundt koriander4 spsk sorte små oliven nicoise1 spsk honning2 spsk æbleeddike6 spsk olivenolieSalt og peberSkrald gulerødder med en tyndskralder og skær gulerødderne i skiver på tværs. 500 gr gulerødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.