Uanset om du vil hoppe med på vognen med at foodpreppe eller ej, er der masser af god inspiration, opskrifter og indkøbslister lige til at gå i gang med
Der har været stille på bloggen noget tid og det beklager jeg. Jeg har mange jern i ilden og alt for lidt energi grundet det piskesmæld jeg pådrog mig tilbage i januar 2015
Nå, men i skal da ikke snydes for opskriften. Den blev rigtig god, men jeg tror måske jeg har brugt en lidt for stor bradepande for glasuren som kom ovenpå blev i et lidt for tyndt lag
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Spred cookiedejen ud påden kolde brownie og sæt evt. For nogle uger siden fik jeg en mindre åbenbaring og tænkte "Hvad hvis man putter det oven på en rigtig god brownie
Fordel mandler og kanel oven på dejen. 1. Skræl æblerne, skær dem i skiver og fordel dem i et tærtefad. 2. Bland smør, mel, sukker og havregryn sammen i en skål
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.