Disse små aubergine-hapsere er nogle af mine absolut yndlings snacks eller tilbehør til andet mad. De er super nemme at lave, de er forholdsvis sunde og så smager de bare skide godt
Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt. Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet
Skyl auberginestykkerne, og/eller tør så meget salt og vand af, som du kan. Et sprødere og sundere alternativ til kartofler, pasta, brød eller andet tilbehør
Skær aubergineog tomat i tynde skiver. Pluk oregano og hak fint. Start med at lægge en skive aubergine, så tomat, pensel med krydder-citronolie, og drys med parmesan mellem hver lag
persiske auberginerog peberfrugter m. Skær imens auberginerne igennnem på langs. Disse fyldte grøntsager har jeg fundet idé til i en gammel iransk kogebog
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.