Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Pensl med olie og drys med salt og peber. salt og friskkværnet peber. Grillede grønne asparges. Eller server dem som en forret med grillet brød og smilende æg med et drys af hakkede krydderurter
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Den klassiske grønne pesto med basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Hæld dressingen over de grønne grillede asparges og pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammen med sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Jeg kogte dem dog separat for at undgå nogle brølere (det der med timing er ikke altid min stærke side)
Smages til med sukker, salt, peber. Tomaterne hældes i og blandingen koges op. Enkelt og godt. Serveres varmt eller kold som tilbehør eller til frokost sammen med et godt brød
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
-. 4. 4. 4. V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. U. n l
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
-. -. -. -. -. -. -. 4. 4. J. e. g. l. s. k. r. o. u. f. é. D. n. m. a. t. v. ,. i. d. å. p. ø. b. æ. c. h. H. j. T. E. 1. /. L. 6. 8. (. ). 2. S. y. 0. 5. Æ. R. A. B. N. I. G. w. F
-. -. -. -. 4. 4. F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.