1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Efter et veloverstået marathon er jeg klar til at dele endnu en god opskrift. Vi var til 40 års fødselsdag og min svigerinde havde lavet kage, masser af kage… En af dem var denne absolut perfekte gulerodskage
bagepulver350 – 400 g saltede peanutsRør smør sammen med sukker og tilsæt et æg ad gangen. Bag i 15 – 17 min ved 200 grader, eller indtil du kan stille en kødnål eller lignende i midten og kagen, og den kommer op ren
Sådan en er denne æblecrumble. Kender I de kager man bare vender tilbage til igen og igen. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.