En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. hakket oksekød. 300 g hakket oksekød. 3-4 blade hjertesalat. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg. 3-4 blade hjertesalat
Disse små aubergine-hapsere er nogle af mine absolut yndlings snacks eller tilbehør til andet mad. Smør lidt olivenolie på begge sider af skiverne og drys med salt
Menemen er en protein- og fiberrig morgenmad fra Tyrkiet. Pide er en tyrkisk pizza, der er velegnet til at have med i madpakken eller tage med på vej ud ad døren, når du skal til zumba, eller hvad du nu løber til i din travle hverdag
lidt basilikum ud over, for at give den “pizza-smag”. Kom fyldt i de to halve auberginer, så det stikker lidt op over kanten – resten af fyldet fordeles på bagepapiret, rundt om auberginen
-). Rør alting sammen til en god dellefars og steg en "prøve-delle". 700 gr hakket svinekød. Steg dejlige deller og server dem gerne medRis-salatmed ærter og stegte abrikoser 2 løg, finthakkede. 700 gr hakket svinekød
sesamgrillede auberginermed ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren og dermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.