NordiskTang har netop lancheret produktet Tang Fuldkornsmel, som blev total udsolgt lørdag og søndag, da vi brugte dette brød som "smagsprøve" til vores tangpestoer
Det er ikkefordi jeg er blevet træt af at dele minemadopskrifter med jer. Derefter afdryppes de. Og så lad os da bare kalde det en nordiskpizza, så går det vel
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Sukkertangtilhører de brune alger – og er en af de tangarter, man bruger iNordiskTang – som er specielrig på polysaccharider, polyphenoler, peptiner og pigment
Noget af det bedste jeg ved til madpakken, er tangpesto på brød. Et perfekt mellemmåltid eller middagsmadtil madpakken for dig og dit barn, i en sund og afbalanceret kost
I dag lavede jeg en twistetversionaf en rigtig lækker suppe - nemlig 'Super Diabetessuppe' fra bogen 'Det Helbredende Køkken', der btw er en af de eneste kogebøger jeg bruger flere gange om måneden
Dette indlæg blev udgivetiGris, Lidtaf hvert, Opskrifter og tagget den bedste måde at stege en svinekotelet, kotelet, nordisk mad, Opskrifter, rodfrugter
Kom det hele ned i skålen og smag til med citronsaft, tangsalt og hvid peber. Lidtfriskcitronsaft. På billedet ses den serveret på NordiskTangsTangbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.