Regnvejr er godt drivhusvejr, og jeg brugte et par timer i går på oprydningog på at nippe lidt blade, halshugge et par dræbersnegle uden rettergang, binde op, plukke chilier og vegetere lidt og lytte til dråberne og til rødhalsen, der sang hele eftermiddagen i regnen
Suppen er rigtig god, og så tager den mindre end en halv time at lave (inklusiv oprydning), så det er jo perfekt til en børnefamilie, hvor det ofte skal gå hurtigt
Så er det ved at være weekend, og vi kender alle til maven, der tikker om fredags-pizza. Det er som om vores maver bare ikke kan blive træt af pizza, og jeg hader at erkende det, men jeg elsker elsker elsker pizza
Timian ogbunker af hvidløg giver ekstra smag til tærten. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Hos os snitter vi en masse forskellige grøntsager og anretter i "bunker" på et stort fad, steger en form for kød eller fisk, og rører én eller to dressinger sammen, og sætter på bordet
Køber du alligevel hakket kød ind i store mængder, og smider bunker i fryseren. Og det er jo nemt. Når hverdagen bliver for presset og overskudet forlader én, så er det da fristende
Pisk smør, sukker og brun farin sammen. Nu fordeles Oreos’ne i tre bunker. Bland de tørre ingredienser (vanillesukker, bagepulver og mel) i en separat skål
Ellers er det ikke meget jeg har været på bloggen den sidste ugestid, for tiden er gået med renovering/oprydning i udestuen, og jeg håber der sker mere der i morgen, måske I får et lille kig med
Læg små bunker af jordskok og champignon på tallerkner. I sidste uge var jeg på en fantastisk tur i Italien og besøge Monini som producerer olivenolie i Umbrien
Igen et bevis på at oprydning i køleskabet ikke behøves være kedeligt. Derfor blev fire fadkoteletter spicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang ris dertil
Ellers har weekenden stået på oprydning af garagen. Jeg får dog ikke lavet ret meget nyt for tiden, da livet er fyldt af meget andet end madlavning lige nu, så det er min sidste opskrift på lager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.