Om efteråret og vinteren laver jeg ind imellem prinsessegrød til morgenmad. Vi drikker nemlig solbærsaft i litervis og specielt meget når det er varmt og solen skinner
Det passer super godt i langt de fleste salater, det kan sætte lidt liv i ellers kedelige sandwiches, det kan holde sig en evighed og det er legende let at lave
olivenoliens ABC samt opskrifter til retter og krydderolie, som du selv kan lave derhjemme ♥ Som grøn livsstilsblogger er jeg blevet spurgt, om jeg vil dele denne inspirerende og ikke mindst lærerig e-bog med jer
Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Du kan tilsætte vanille, finthakkede nødder eller fx et par hundrede gram kokosmel eller grofthakkede mandler i grunddejen
Vi elsker en god smoothie bowl til morgenmad herhjemme (eller morgenmadsis, som vi også kalder det). Du kan i øvrigt sagtens bruge andre frugter eller finde på mere “tunge” ingredienser”, så prøv dig frem efter smag og behag
) Udover at kilden til næringsstoffer er bedre, er mæthedsfornemmelsen også væsentlig bedre, og selve pandekagen er også, efter min mening, væsentlig bedre, idet den har en god smag og er meget mere "blød og lækker"
Den har en let eftersmag af sødemiddel, så det er sikkert mere lækkert at lave den selv af frosne jodbær som koges op med vand og smages til med en smule sødemiddel og vanilje
Lækkert med et glas frisk lavetsolbærsaft på en julidag som minder meget om en kold efterårsdag. Noget kommer i fryseren til senere brug og glæde mens andet bliver spist eller tilberedt med det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.