I. d. a. g. e. r. t. h. l. o. w. n. ,. i. v. f. U. S. A. H. j. m. D. k. y. b. æ. s. ø. å. T. p. u. M. ". J. C. P. V. ). c. -. O. W. /. (. é. G. 1. 2. ½. ¼. 6. 5. 8. 0. F. B. K. R. '. 7. 3. L. E. ) g
Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrifttil – super nemme og æltefrie
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Bollerne hæver videre i ovnen. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt dejen. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Opskriften stammer fra min bedstemor, og det er de boller som vi altid blev budt til morgenmad. Ja, jeg er altså doven oggider virkelig ikke alt det formen, ælteri og dejfingre
Dæk skålen til med et låg eller husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet til næste morgen. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.