Langtidssimret OssoBucomed Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'. Pas på at bunden ikke brænder på ved at røre i det løbende, men pas også på ikke at ødelægge de hele stykker ossobuco, efterhånden som de bliver møre
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
noglefamiliemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Start med at beundre dig kød, kald evt. Vend kødstykkerne i melet og giv dem en omgang salt/peber, og svits dem nu et par min på hver side
Ossobuco, bagt ricotta med frisk pasta. Ossobuco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Vi fik en skøn kartoffel/selleri mos medkartoflerog resten af sellerien. Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
Navnet ”OssoBuco” er italiensk og betyder så meget som ”knoglens hul”. Krydr med lidt salt og peber. Hovedingrediensen er kalveskank skåret i skiver og når du koger denne, så koges marven ud, så der dannes et hul i knoglen
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.