Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Småkagerne er sprøde, knasende og smager meget af lakrids. Hvis man ikke er til tranebærene vil jeg mene man også godt kan lave dem uden, selvom de giver lidt friskhed til kagen
Tilsæt chiafrøeneog bland det hele godt sammen. Jeg har nu været krykkefri i en lille uges tid, og det betyder at jeg har mere tid om morgenen igen, og dermed også tid til at sætte mig med min morgenmad
Det tog jeg til mig, og i dag bestod morgenmaden af en grøn frugt smoothie med spinat. Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift
Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Og sammen med den lette kokos-fromage ogsyrligepassionsfrugt gele, er den lige i vinkel. Det med at blande hvide chokolade oglakrids er snart en klassisker, og for nogen, er ved at være lidt kedelig
Hvis du har brug for en lækker chia chokolade mysli, som er crunchy nu og her og ikke har mulighed for at lave den selv, kan jeg foreslå kakaocrunchen eller kardemommecrunchen fra Thunberg, som jeg har været med til at udvikle – se dem lige her
Nu skruede jeg ganske vist helt op for snask og sukker i sidste opskrift, men jeg må indrømme, at jeg her oven på jul og nytår nu godt kunne trænge til lidt let, sprød og sund mad
Jeg har haft lyst til at lave Chokoladebarre i virkelig lang tid, og selvom de her (teknisk set) er Karemel-barre og ikke chokolade, så syntes jeg stadig at det tæller
Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
chiafrø som drys på din morgenmad, på salat, skåret frugt eller oven på pasta- og risretter. Spiser du dem rå, er de gode at blande med tørrede frugterog som drys på morgenmad eller grønsager
Jeg har skrevet det mange gange før, og nu gør jeg det igen. Så jeg lavede marengs med lakrids. Det skal simpelthen ikke være for kompliceret og indviklet for så mister jeg lysten til at lave det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.