Noget med masser af smag”, og vi endte derfor med denne varmende, ryd-køleskabet gryde, der kom til at smage ret godt – hvis vi altså selv skal sige det Derfor bliver jeg nødt til at dele den med jer i dag
Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. Har aldrig lavet dem før, men sådan går det når man sidder på jubii debatten - så bliver man altså inspireret 500 gr oksekød
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. (gir ca 10-12 mellomstore langos) ( du kan halvere oppskriften om du ikke vil lage så mange). Ha deigen over på bordet med litt mel og elt deigen i 5-7 minutter. (ca 1,5-2 timer). Ha olje i en panne eller gryte, minst 5 cm dypt, varm oljen til 180-190 grader
Der er masser af farver i dagens gryderet, lige noget som passer til en kold vinterdag. I denne gryderet er rodfrugterne blevet sat sammen med gode smagsgivere fra det sydeuropæiske køkken, nemlig chorizo og feta
3-4 spsk orangemarmelade. Dejen fyldes omgående i en velsmurt, raspdrysset form og stilles straks på ovnristen, på nederste eller næstnederste rille i ovnen ved 190 grader celsius i 30-40 minutter. 3-4 spsk orangemarmelade
De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme at have med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
-. -. -. -. -. H. e. r. p. å. d. n. m. ø. k. s. t. i. b. l. v. j. o. g. a. c. y. u. h. D. ,. M. f. J. O. /. '. E. I. 7. 5. 3. 1. æ. S. (. 2. ). 4. 0. ½. B. L. K. G. 6. R. V
8-10 fed. 6-8 stk. (eller 2-3 tørrede). 1-2 tsk. Hak løg og hvidløg og skær æbler i både og steg det med krydderier og krydderurter i en gryde i en slat olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.