Anret pasta med ærter, asparges, salat, ægogtun. Pynt med karse. Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca
Bland grønsagerne i dressingen og smag til med salt, citronsaft og måske lidt mere sukker. Hvis du knuger hvidkålen med citronsaften – så bliver kålen lidt blødere, men den bevarer stadig sin sprødhed
Qesadillas består af to tortilla eller majspandekager man klapper sammen med forskelligt fyld, som sagtens kan varierer alt efter hvad man lige har i køleskabet – et must er selvfølgelig bare en god cheddarost
-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Opskriften skulle bestemmes ud fra indholdet i køleskabet, så det endte med en grøn pastasalat, der er tydeligt inspireret af Salat Nicoise
Server salaten med halverede æg, tunog blåbær til pynt. Når uret ringer hældes vandet fra og der fyldes op med koldt vand af et par omgange i håndvasken
Varm olien op i en pande, tilsæt spidskommen og derefter løg og hvidløg. Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager
Smør bradepandens bund og sider og drys med rasp. Smør og rasp til bradepanden. De er overraskende hurtige at lave, smager af dyr chokolade (selvom de er lavet med kakao), og så kan du lave dem både medog uden nødder på samme tid
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.