I stedet for tiggerrejer kan du også lave pastamed flødesovs og kylling. Jeg har lavet retten både med kylling ogtigerrejer, og begge dele smager skønt
Jeg har lavet den både medtigerrejerog kylling, og begge dele fungerer upåklageligt. Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk
Kogpastaen efter anvisning på pakken, og afdryp den i en sigte. Hæld pastaen op i et fad. Dryp olivenolien over, og krydr med salt og peber, og vend det lidt rundt
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaenkoges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Skær broccoli i små bider og hak løgen. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Og det samme medpasta. Kogpastaen al dente som anvist på pakken. Det er to af mine favoritter, så hvorfor ikke blande begge til en skøn cremet pastaret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.