Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Jeg elsker pesto og jeg elsker snurrer - så jeg tænkte. Før jeg lavede snurrer for første gang, troede jeg at snurre-metoden var ret svær at mestre, men det er faktisk slet ikke så svært at snurre dem, når du først har metoden (se billede-guide længere nede)
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Du skal bruge250 g ærter (optøede)25 g parmesan1spsk philidelphia flødeost1 fed hvidløglidt hakket chili alt efter hvor stærk du vil have den2 spsk
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Fredag aften fik vi nippe-mad eller noget som de fleste i dag vil betegne som tapas. Det blev også til en omgang hjemmelavet Pesto alla genovese, da det simpelthen er den lækreste smørrelse til brødet og som dip til grøntsager
Det tog et par forsøg, at ramme en god kogt-rød-pølse-farve, men det lykkedes rimeligt. For et par uger siden fik vi en forespørgsel på, om vi kunne lave en kage formet son en hot dog
v=wpcom-no-pv". Jeg havde en ide om at lave en dessert pesto, der kunne bruge til bl. v=wpcom-no-pv". Selvom det var lækkert på vandmelon, kunne melonen godt drukne lidt i smagen i forhold til pestoen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.