-. I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
-. E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Her får du en skøn opskrift på en oksekøds lasagne, som er utrolig velkrydret, og er både "low-carb"- og "glutenintollerent"- venlig, samt god for dig, som blot vil leve en sund livsstil, og eventuelt undgå for meget stivelse
Tortillas har altid været hurtig, let og dejlig mad, da konceptet er lidt ala "Byg-selv-burger", og hvert familiemedlem dermed selv kan afgøre, hvad han/hun ønsker at have i af tilbehør
En af retterne i den forgange uge var denne dejlige oksekødsret med sesam. Jeg er startet på Bitz Store Kur - jeg er så heldig at være udtaget til at være en del af det kontrolpanel, som Christian Bitz bruger i de programmer, der bliver vist på TV2, så jeg er top motiveret og synes at det er en spændende fase i mit liv, hvor der forhåbentlig kommer til at ske noget i forhold til mig og mit vægttab. chili - jeg brugte 1 spsk sød chilisauce1 spsk. ketchup - jeg vil nok næste gang jeg laver retten bruge tomatpure3 spsk
Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk
1½-1 rød chili. 12-3 forårsløg. 1½-1 chili. 11-2 chili. 15-6 fed hvidløg / 2 solo. 14-5 forårsløg. 15-6 fed hvidløg / 2 solo. 14-5 forårsløg. 17-8 forårsløg. ½-1 rød chili. 2-3 forårsløg. ½-1 chili. 2-3 forårsløg. 1-2 chili. 5-6 fed hvidløg / 2 solo. 4-5 forårsløg. 1-2 chili. 5-6 fed hvidløg / 2 solo. 4-5 forårsløg. 7-8 forårsløg. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min
-. -. -. U. n. d. s. k. y. l. e. t. å. r. i. g. b. j. h. a. v. æ. o. m. p. f. S. ,. M. D. u. ø. E. Ø. O. R. K. 2. I. 1. 3. 0. c. 6. (. ). ½. 5. z. F. B. T. 4. H. 7. J
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.