8 Pærer
der er faste i kødet. (Jeg husker ikke lige sorten.)4 dl Rødvin (Tør, behøver ikke være alt for dyr.)1/2 citron, kun saften2 dl sukker1 hel kanel
4 nelliker1
stang vanille
8 Pærer
der er faste i kødet. (Jeg husker ikke lige sorten.)
Pærerne er særdeles velegnet til morgenmads-youghurten, desserter, is, kager, og tærter, også er det bare en smart måde, at få brugt de sørgelige pærer på, hvis de ligesom som disse blev glemt i farten
-). Hak løget fint og bland det i sammen med persillen, pære og æble skæres i små tern eller rives til grove stave på et juliennejern, og blandes i dressingen - så det kan stå og trække lidt
Pærer, druer, valnødder og kiwi sammen. -)4 personer2 pærer skrællede og skåret i tynde bådeEn stor klase blå druer halverede4 kiwi skrællede og skåret i skiver6 spsk. 2 dl piskefløde pisket til skumAnret pærer, kiwi og druer i tallerkener. 2 pærer
nemlig Pærer belle Helena. Pærer, chokolade og mynte - mínder mig om en helt bestemt, måske lidt 80ér agtigt, dessert -. 1 dåse syltede pærer (6-7 halve), i tern. 1 dåse syltede pærer (6
-). Pærer og bær giver en super god smag sammen med, og jeg vil faktisk anbefale, at man bruger frosne bær, fordi saften efter optøning nærmest virker som en slags dressing vendt rundt i salaten
sprøde, saftige pærer, lakridssukker og knasende, ristede hasselnødder. Fuldkornsrisengrød med pærer, lakridssukker og ristede hasselnødder (2 personer). Lad risengrøden simre i cirka 75 minutter og husk at røre undervejs, cirka hver 5-10 minut. Rist imens hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 5-8 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.