Ponzu-marineret oksekød
Nicolas Johansen
Nicolas Johansen

Ponzu-marineret oksekød

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • (2 personer)
  • 500 g oksekød (steak)
  • 1.25 dl Kikkoman Ponzu
  • 2 fed 2 fed hvidløg, knust
  • 1 stk. Saft af 1 lime
  • 1 tsk. Sesamolie
  • 1 spsk. Honning

Instruktioner

    Bland ponzu, limesaft og hvidløg til en marinade og lad oksekødet trække i marinaden natten over i køleskabet

    Tag kødet ud af marinaden, dup det tørt og steg eller grill oksekødet efter smag

    Mens kødet hviler efter tilberedning koges marinaden ind med sesamolie og honning til en sauce

    Server kødet skåret i skiver med tilbehør fx kartofler og salat, eller brug kødet i sandwich

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.