Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Smør en tærteform med olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
til med lidt chili, rosmarin og estragon). Svits grøntsagerne og krydr med salt og peber. Pas på med at koge den for længe, da den i så fald kan miste smag
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrog og skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
Start med at hakke løg, hvidløg, chili og porrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Server retten med det ønskede tilbehør. Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. 3 – 4 fintsnittede porrer
Porrer, æble og karry passer rigtig godt sammen efter min (og mange andres smag) Her får du opskriften på en hurtig og nem hverdagsret, hvor der også er tilføjet mandler og æg
J. e. g. h. a. r. s. å. d. n. l. y. t. i. v. m. f. o. M. k. j. b. ,. æ. u. S. c. I. p. ø. P. D. F. (. 2. 8. ). 3. 5. 0. 1. ½. 4. L. E. -. R. H. 7. B. T. K. V. . A. C. ". Å. N
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.