Så hun skulle fejres, og det gjorde vi med en del forskelligetingfra menukortet. Men jeg besluttede migijuni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder iKøbenhavn og så samle det hele til en guide
Leder du efter en god isiKøbenhavn, så er du landet på den rigtigeside. Naturligvis er Amager fint repræsenteret, men vi kommer altså heller ikke udenom Østerbro og Nørrebro
Den imponeredemindstlige så meget som forretten og havde den helt rigtige størrelse, så jeg kunne gå fra restauranten med en rigtig rar fornemmelse af mæthed og lethed i kroppen
Vegetariskfransk hotdog hos DØP, København. Hertilfikvi en æblemost og en ginger beer fraNaturfrisk – hvis det havde været senere på dagen havde jeg klart valgt en af deres mange fristendenaturvine, som er noget de er eksperter i
Efter vi havde sat os kunne jeg betragte restauranten som havde en autentisk, Italienskstil med vinflaskeri hjørnerne, rustikke bordflader, fritlagte bjælker i loftet alt imensstemningsfyldtItaliensk/franskmusik strømmede ud af højtalerne
Til gengæld har jeg både været på besøg hos BibliotekarforbundetiKøbenhavn, jeg har været tilmin fars fødselsdag iKolding og jeg har været på kursus iHerning - plus det løse
Fedtet hældes fra og baconen ligges på fedtsugende papir. I morgen tager vi en smuttur tilKøbenhavn og det vil da være synd, at smide både ærter og løg ud
Man laver da bare sin egen version af det bedste fra menukortet. En af mineyndlings takeaway steder iKøbenhavn er også det vietnamesiskinspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Rabarber er begyndt at komme frem ibutikkerne – og det skal udnyttes fra start til slut. Rabarber er virkelig lækre og smager fantastisk, isæri desserter og bagværk
Tilsidst et lille 'postkort' framin. Der findesikke noget skønnere tilbehør end syltede rødløg. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmedfantastisksimple at lave
Og når jeg skal så tidligt op, er sulten ikkerigtig med migfra morgenstunden. Til at være sammen med familie og venner, nyde minyndlingsbyKøbenhavn og alt hvad den indebærer og til at eksperimentere en masse i køkkenet med sommermad
Nok fordi hun altid kom fraKøbenhavn og helt ud til os på landet og boede når det var ferie. Mange siger nok" addd" pågrund af fyldet, isærhvis de er framingeneration
Smør den med smør og drys med kakaopulver (så slipper den nemmere fra formen, når den er bagt). Jeg har gennem hele mitliv fået en helt speciel sønderjysk lagkage, nemlig rugbrødslagkage
Anne-Ditte har en professionsbacheloriErnæring og Sundhed fraVIA Aarhus, og er pr. Både grøntsager fra frost og dåse (fx dåsetomater og frosne ærter) tæller også med
Anne-Ditte har en professionsbacheloriErnæring og Sundhed fraVIA Aarhus, og er pr. Solen skinner over København, og I skal ikke snydes for minfavoritsundhedsis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.