Jeg lavede første portion for ca. Minmorfar laver verdens bedste rødbeder. Jeg plejer bare at koge vand i el-kedlen og hælde det over, når det har stået i et par minutter tømmer jeg det og hælder ca
Denne grønsagssuppe smager bare fantastisk, minder lidt om minestrone suppe. Jeg ved godt det ikke lige er sæson for supper, men nu da varmen er væk for en stund, kan sådan en suppe da varme lidt
Lad dem trække mindst et par timer. 2 fed hvidløg knust og hakket med kniv2 cm frisk ingefær fint hakker3 spsk flydende honning4 spsk oliegroft salt og peber fra kværnPynt. Kom i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 25-30 minutter til de er sprøde. Kom en smørklat ved og lidt groft salt luk skallen godt til og bag i ovnen 25-30 minutterved 180 grader
Når de er kogt hældes vandet fra, og kartoflerne kommes i en mini blender / hakker. Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den med kokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
Har du nogensinde smagt “Den du ved nok” -kagen. Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Den du ved nok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
I overskudsfedtet fra sværene lægger du det ene andebryst. I køleren med dem til de skal serveres – har du tid til, at de står der et par timer er det ganske glimrende, men mindre kan også gøre det, hvis du er under tidspres
Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og her følger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.