Quesadillas med kylling, peberfrugt og maaaaasser af ost
geha.nst
geha.nst

Quesadillas med kylling, peberfrugt og maaaaasser af ost

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Giver to quesadillas, 12 stykker
  • 1 pakke kyllingefileter (de små 'kyllingemørbrad'), ca 200 g
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 rød peberfrugt i tynde 'både'
  • 1 stort løg, i tynde 'både'
  • 1 fed hvidløg, fint hakket
  • Salt og peber
  • 4 fuldkorns tortilla pandekager
  • Evt. olivenolie og smør til stegning - eller du kan tørstege dem på en sliplet pande
  • 2-3 dl revet cheddarost eller en anden god smagfuld smelteost
  • Evt. en god klat guacamole og salsa

Instruktioner

    Rist kyllingefileterne i olie og krydr med salt og peber. Giv dem evt. et lille skud krydderi af en art hvis du lyster. Lidt sojasauce kan også sætte lidt gang i smagen. Tag kyllingen af panden når de er gennemstegte og lad dem hvile mens du laver resten.
    Rist peberfrugt, løg og hvidløg på panden og steg dem til de er bløde og netop gennemstegte.
    Riv kyllingen fra hinanden med to gafler og tilsæt kyllingen til løg og peberfrugt. Varm godt igennem, smag til med salt og peber og tag af panden.

    Vask panden godt af og tilsæt olie og smør. Varm panden godt op og læg en tortilla på. Fyld op med halvdelen af osten og halvdelen af kylling-peberfrugt blandingen. Slut af med en tortilla mere og steg til den nederste tortilla er gylden. Hold fast med hånden på den øverste og vend herligheden hurtigt men forsigtigt om på den anden side. Steg yderligere til den anden tortilla er gylden, osten er smeltet og lækker. Tag quesadillaen af panden og skær i 6 stykker. Gentag proceduren med de sidste to tortillaer. Server evt. til suppe eller med guacamole og salsa.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.