2 spsk
barbecuesauce eller efter smag, men pas på at tærten ikke bliver for sjappet
evt. 50 g cheddarost (revet
Instruktioner
Rul tærtedejen ud, og kom den i et tærtefad.
Bland æg og hytteost sammen i en skål. Krydr med salt og peber.
Skær peberfrugten i tern, og hak løgene. Bland dem i æggemassen sammen med majsene.
Bland pulled pork og barbeque sauce sammen i en anden skål. Vend det derefter i æggemassen - det skal ikke blandes helt, blot vendes let sammen. Fordel fyldet over tærtebunden.
Bag tærten i ovnen ved 200 grader i 50 minutter. Når der mangler 10 minutter, kan der evt. drysses revet ost på
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulledpork" burger med pommes frites. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
PULLEDPORK I WRAPS MED COLESLAW. Den var blevet knubbet i en god rub og dertil lavede vi en form for krydrede barbecue sauce som vi smagte det trevlede kød til med efterfølgende
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Traditionelt serveres pulledpork i en burgerbolle sammen med coleslaw og hotsauce. I min Smokey Mountain tænder jeg op på en måde der hedder minion metoden, det sikrer en ensartet temperatur og en lang brændtid kombineret med røg
Den færdige steg trækkes fra hinanden med to gafler, deraf "pulledpork". fennikel, salt / peber, røget paprika og chili efter behag i en morter og bland det sammen med resten af marinaden
Heldigvis passede det perfekt med at sætte det nu marinerede kød i ovnen. Til sidst er det bare at lave dig selv en dejlig lille pulledpork sandwich og nyde
Indtil for et par måneder siden var pulledpork fuldstændig ukendt for mig. Pulledpork er i bund og grund et godt stykke nakkefilet, som efter at være blevet gnubbet ind i [
D. e. r. s. t. a. d. i. g. m. n. k. ,. h. p. u. l. o. y. j. v. ø. å. f. O. æ. L. B. J. b. c. w. q. P. 8. I. 1. 7. 5. 0. 2. F. 3. 4. T. S. H. /. -. V. 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.