TÆRTE MED PULLED PORK
geha.nst
geha.nst

TÆRTE MED PULLED PORK

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tærtedej (færdiglavet eller hjemmelavet)
  • 5 æg
  • 400 g hytteost
  • salt
  • peber
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 rødløg
  • 100 g majs (frosne eller fra dåse)
  • 200 g pulled pork
  • 2 spsk barbecuesauce eller efter smag, men pas på at tærten ikke bliver for sjappet
  • evt. 50 g cheddarost (revet

Instruktioner

    Rul tærtedejen ud, og kom den i et tærtefad.

    Bland æg og hytteost sammen i en skål. Krydr med salt og peber.

    Skær peberfrugten i tern, og hak løgene. Bland dem i æggemassen sammen med majsene.

    Bland pulled pork og barbeque sauce sammen i en anden skål. Vend det derefter i æggemassen - det skal ikke blandes helt, blot vendes let sammen. Fordel fyldet over tærtebunden.

    Bag tærten i ovnen ved 200 grader i 50 minutter. Når der mangler 10 minutter, kan der evt. drysses revet ost på

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.